fredag 4 maj 2007

Storpotäten Ohly, Lund en korvförsäljare och sekten

I dagens Nyheterna/Östran skriver Jan G Andersson att Lars Ohly minsann tagit avstånd från att ha kallat sig kommunist och äntligen begripit att han tidigare var riktigt omdömeslös. Sent ska syndaren vakna. Vidare skriver han; men det finns uppenbarligen en del som beskedet om hans omvändelse inte gått fram till.

Allegosingen då Att det är så lätt att tvätta bort etiketter. Trots att det bara var ett par år sedan Ohly sa sig vara kommunist.Tänk ändå om det var lika lätt att ändra uppfattning om SD och Jimmy Åkesson som tar avstånd på avstånd från rasism och främlingsfientlighet. Att vara motståndare till världens generösaste och mest korkade invandringpolitik är tydligen mycket värre än att "storpotäten" Ohly visserligen är för demokrati men bara för för vissa. Det vill säga att SD som parti och framröstat i demokratiska val inte ska få samma spelplan som andra partier.

I kommunisten Staffan Westerbergs sk barnprogram vilse i pannkakan som sändes under 80-talet skrämdes en hel generation halvt från vettet av denna hemska storpotät. Många har men än idag.







På larmtorget i Kalmar står Laila Naraghi från Oskarshamn på första maj och vräker ur sig att svenska folket är ett rasistiskt folk och alla ditresta "Månas lärjungar" bara jublade. Är dom en sekt eller är dom en sekt?




Laila Naraghi, nästa SSU ordförande månne?









Den Elitseriemässiga och landslagmeriterade Staffan Lund var mannen menade man från styrelsehåll som skulle föra IK ännu ett steg upp i hockeyhierarkin. Det gick inget vidare för laget och numera serverar Staffan korv på Statoil. Ödets ironi.., så kan det gå.




Siste svensken tar flaggan!






Inga kommentarer: