lördag 1 september 2007

Skrämmande journalistik

I Oskarshamn har vi en lokaltidning där cartoonen Kalle Ankas like är sportchef. Härom året skrev han i veckor om hur en simtränare antastat sig på några tjejer i simlaget han tränade. Fakta fick Kalle från sonens flickvän. Nu visade det sig inte finnas ett uns av sanning i detta. Hoppas simtränaren lyckats gå vidare i sitt liv.

Blomander Alias Kalle Anka har dessvärre inga som helst men eller samvetskval efter dessa osanna skriverier utan är som vanligt flitigt igång både med pennan och flaskan. (Som han tittar lite väl djupt i stundom) Denna gång har en div.6 domare blivit mordhotad under match och Herr Anka håller SD högst ansvariga för det inträffade. Självfallet som så många gånger tidigare vid sådana här incidenter handlar det förstås om ett invandrarlag.

Läs hans blogg här: http://www.ostran.se/bloggar/blomander_bloggar_sport/ni_fick_besa_ff_dit_ni_ville_sverigedemokraterna_kunde_inte_gjort_det_baettre

Det är helt OK att vara korkad men vissa behöver ju inte överdriva.

6 kommentarer:

Guardian sa...

"Det är bättre att förbli tyst och anses som en dåre
än att börja tala och undanröja allt tvivel." Sagt av Lincoln, kunde även yttrats i dagarna om herr Blomander.

Magne sa...

Hej, hej kompis! Hjärtligt tack för din kommentar. Idioter ska man bemöta med sakliga argument. Då avsöjar dom sig själva.
Vad det gäller Blomander så räcker det att inte hålla med.

Guardian sa...

Jag lämnade en kommentar hos Blomanders blogg, även inkluderat Lincoln citatet som avslutning helt okommenterat. Dock så verkar det inte som det kom igenom.

Magne sa...

Bara att vänta och se. Den kommer nog med snart tror jag.

Guardian sa...

Nu hade dem uppdaterat kommentarerna såg jag.

Magne sa...

Japp såg det med. Mest ris till Blommander som väntat.