onsdag 5 september 2007

Historien går igen

Historien går igen! Brunskjortorna har bytt kant (AFA). Ernst Röhm heter numera Lars Ohly och Goebbles heter Blomander. http://www.ostran.se/bloggar/blomander_bloggar_sport

8 kommentarer:

Anonym sa...

Gå in på www.bodabruk.se och ta del av en vettig krönika som på ett seriöst sätt, till skillnad mot dig och dina partikamrater, belyser den aktuella händelsen.

Magne sa...

Men Blomander är seriös tycker du? Det är hans sätt att belysa den aktuella händelsen jag är irriterad över. Hans prat om rasism och brunskjortor under varje grästuva. Det är aldrig ok att mordhota någon.

Anonym sa...

Där är vi överens Mange! Men det finns spelare och ledare med svensk bakgrund som även de hotat, varför har du inte reagerat då. Linköpingstränaren Janne Karlsson hotade förra veckan ett par ordningsvakter till livet, att du med din rättspraktis inte reagerade då. Javisst, Janne är ju svensk och vakterna hade säkert utländsk ursprung! Patetiskt Mange, patetiskt!

Magne sa...

Alla kan göra fel. Invandrare som svenskar. Men Blomander verkar inte fatta detta. Det är det som gör mig upprörd. Janne Karlsson står för vad han gjort och ber om ursäkt. Besa och Blomander skyller på rasism. Att alla lag (utom Rödsle), hela domarkåren samt smålands fotbollsförbund är rasister. Är detta seriöst? Fattar du nu eller måste jag skriva en gång till på lätt svenska? Sen kan du spara på dina patetiska och pinsamheter.

Anonym sa...

Varför får man inte vara kritisk mot folk från andra länder ?? Är det man alltid rasist när man säger ett ord om en männsika från ett annat land....i så fall är jag rasist hela dagarna ? Skilland på rasist och patriot ? I många länder är man stolt över sitt land och flagga men i Sverige är man rasist om man fäller ett negativt ord om folk från andra länder eller viftar med svenska flaggan ....

Magne sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Magne sa...

Sant! På denna blog får man dock dispans till att vara patriot samt vara stolt över sitt hemland och ursprung. Här vajar den sunda förnuftets och demokratiska fanan högst.

Magne sa...

Himla skoj förresten att just du Jan hittade hit. Jag har sett filmen och tycker den är himla bra. Vad gör du nu för tiden och hur mår Slobban?